Nieuwsbrief

Beste bewoners en en bezoekers van het AMSTELhuis,

 Het jaar 2017 is alweer bijna voorbij en het is dan ook tijd voor een terugblik op de afgelopen 11 maanden.

Alle woningen in het AMSTELhuis zijn verhuurd en er is inmiddels een wachtlijst voor geïnteresseerden die graag in het AMSTELhuis willen wonen. In het voorjaar is de binnentuin volledig aangepakt en in de zomer kon er volop worden genoten van het nieuw aangelegde terras. Er is een overdekte stalling voor scootmobiels gerealiseerd voor bewoners die gebruik maken van een scootmobiel.

In de loop van het jaar hebben er diverse activiteiten plaatsgevonden in de sociëteit. Zo zijn er weer vier AMSTELhuis Zondagmiddag Danssalons geweest met optredens van verschillende artiesten in diverse muziekstijlen. De afgelopen weken is het diner op enkele donderdagavonden omgetoverd tot Diner Chantant waar de bezoekers erg van hebben genoten. Het laatste Diner Chantant van dit jaar zal plaatsvinden op donderdag 30 november a.s. van 17.00 tot 19.00 uur. In 2018 zal er getracht worden dit concept voort te zetten en ook zullen de Danssalons weer worden georganiseerd. Combiwel heeft diverse bingo’s georganiseerd en bewoners zelf zijn bezig met het uitwerken van verschillende activiteiten voor bewoners en bezoekers. Door de Vrienden van Stichting Sociëteit het AMSTELhuis is in 2017 zowel een biljart als een stamtafel (de AMSTELtafel) geschonken. De tafel is bestemd voor bewoners en bezoekers die in de sociëteit willen eten in het gezelschap van anderen. Van zowel het biljart als de AMSTELtafel wordt met plezier gebruik gemaakt.

In december zal de sociëteit weer in kerstsfeer worden gebracht. Op 18 december zal er een bewonersborrel worden gehouden en op 1e Kerstdag zal het jaarlijkse kerstdiner weer plaatsvinden.

Wij wensen u alvast een fijne decembermaand en een heerlijk en gezond 2018.

het AMSTELhuis en Sociëteit het AMSTELhuis

Dennis Maccione & Marc Marcus

Facebook pagina Het AMSTELhuis