Sociëteit het AMSTELhuis

In Sociëteit het AMSTELhuis ontmoeten ouderen elkaar en zij genieten van de gezelligheid. Samen met onze enthousiaste vrijwilligers werken wij aan een prettige sfeer voor onze bewoners en andere bezoekers die een bezoek brengen aan de sociëteit.

Sociëteit het AMSTELhuis is elke dag geopend. Van maandag t/m vrijdag zijn wij open van 10:00 – 21:00. Op zaterdag en zondag zijn wij geopend van 14:00 – 21:00. Onze keuken is elke dag open van 11.00 tot 20.00 uur. Wanneer u ons bezoekt kunt u lunchen en dineren, maar u kunt ook genieten van koffie of thee met gebak of een drankje met een bittergarnituur. Dagelijks kunt u vanaf 17:00 dineren in Sociëteit het AMSTELhuis. Alle gerechten worden vers bereid en u kunt al dineren bij ons vanaf € 9,50! Wij bieden keuze uit dagelijks wisselende voorgerechten, Kok’s Specials, Dagschotels en desserts. Daarnaast kunt u ook kiezen om à la carte te dineren. Tegen aantrekkelijke prijzen bieden wij een variëteit aan gerechten.

De sociëteit beschikt tevens over een biljart, twee zithoeken en een open haard. Ook hebben wij een bibliotheek en een leestafel waar u uw krant kunt lezen. Wekelijks wordt de leestafel met weekbladen aangevuld en ook de krant wordt dagelijks bezorgd, zowel de ochtend- als middageditie. Een mooie tuinkamer leidt naar de binnentuin waar u in de zomer kunt genieten van een hapje en een drankje met elkaar.

Als u interesse heeft om vrijwilliger te worden in Sociëteit het AMSTELhuis, dan kunt u een email sturen naar info@hetamstelhuis.nl met uw gegevens. Wij nemen dan contact met u op om kennis te maken met elkaar.

Met vriendelijke groet,

Team Sociëteit het AMSTELhuis